Pechan / de Vries | Genes on the Menu | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 217 Seiten, eBook

Pechan / de Vries Genes on the Menu

Facts for Knowledge-Based Decisions
2005
ISBN: 978-3-540-27136-9
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Facts for Knowledge-Based Decisions

E-Book, Englisch, 217 Seiten, eBook

ISBN: 978-3-540-27136-9
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Only little more than a decade ago the term "genetic engineering" was hardly known outside research laboratories. Today it regularly makes headlines in the news. Supporters and opponents as well tell us that it could change our lives more than any other technological advance. This book delivers the state-of-the-art facts in order to empower the public to make knowledge-based decisions about plant biotechnology and GM crops and GM food, in particular. It discusses the hot topics of the present debate in a neutral manner and will function as a personal reference book for the interested public, for decision maker, and managers of consumer organisations.

Pechan / de Vries Genes on the Menu jetzt bestellen!

Zielgruppe


Popular/general

Weitere Infos & Material


Background on GMOs.- The Science of GMOs.- Regulation, Assessment and Monitoring of GMOs.- Socio-Economic Considerations.- Future Applications of GMOs.- Guide to Terms.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.