Petrini / Porcelli | Cook It Raw | Buch | 978-0-7148-6549-2 | sack.de

Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 253 mm x 289 mm, Gewicht: 1370 g

Petrini / Porcelli

Cook It Raw


Erscheinungsjahr 2013
ISBN: 978-0-7148-6549-2
Verlag: Phaidon Press

Buch, Englisch, 224 Seiten, Format (B × H): 253 mm x 289 mm, Gewicht: 1370 g

ISBN: 978-0-7148-6549-2
Verlag: Phaidon Press


Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore social, cultural and environmental issues. Normally reserved for a select number of guests this book reveals for the very first time the 'Raw' collective's food and philosophy. A must for aspiring chefs and food lovers interested in cutting edge gastronomy.

Petrini / Porcelli Cook It Raw jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Cook it Raw’s founder, Alessandro Porcelli, is the book's authoring editor. Alessandro lives in Copenhagen where he’s the director ofNordic Gourmet Tour -a successful food events company. Alessandro will write the book’s introduction with additional contributions from leading food writers and chefs such as: Antony Bourdain, Jeffrey Steingarten, Lisa Abend, Mattias Kroon, Andrea Petrini, Rene Redzepi, Albert Adria and Daniel Patterson.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.