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Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
A History
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Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-55462-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Amerikanische Geschichte
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Stadt- und Regionalsoziologie
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Volkswirtschaftslehre Allgemein Arbeitsmarkt
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Weltgeschichte
Weitere Infos & Material
Introduction: Between the City and the Water
1. Fish and Fishing Before Fulton Market
2. The Early Days of Fulton Market
3. Fish from Far Away
4. The Heyday of New York’s Oyster Industry
5. The Operation of a Wholesale Fish Market
6. Fisheries and the Fish Market
7. Turtle and Terrapin
8. Freezing, Cold Storage, and Improvements in Transportation
9. From the Brooklyn Bridge to the FDR Drive
10. Pollution and the Decline of New York’s Oyster Industry
11. Buyers
12. The Culture of the Fulton Fish Market and Organized Crime
13. A Museum and Two Shopping Malls
14. Relocation
Conclusion: After Relocation
Acknowledgments
A Note on Sources
Notes
Bibliography
Index