Buch, Englisch, 464 Seiten, Format (B × H): 212 mm x 272 mm, Gewicht: 1328 g
Buch, Englisch, 464 Seiten, Format (B × H): 212 mm x 272 mm, Gewicht: 1328 g
ISBN: 978-0-323-85569-3
Verlag: Elsevier LTD
Authors Renneberg and Loroch discuss the opportunities and risks of individual technologies and provide historical data in easy-to-reference boxes, highlighting key topics. The book covers all major aspects of the field, from food biotechnology to enzymes, genetic engineering, viruses, antibodies, and vaccines, to environmental biotechnology, transgenic animals, analytical biotechnology, and the human genome.
Zielgruppe
Professionals, Students and Instructors in biotechnology and regenerative medicine
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Genetik und Genomik (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Biochemie (med.)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Immunologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie
Weitere Infos & Material
1. Beer, Bread, and Cheese: The Tasty Side of Biotechnology 2. Enzymes: Molecular Supercatalysts for Use at Home and in Industry 3. The Wonders of Gene Technology 4. White Biotechnology: Cells as Synthetic Factories 5. Viruses, Antibodies, and Vaccines 6. Environmental Biotechnology: From One-Way Streets to Traffic Circles 7. Green Biotechnology 8. Embryos, Clones, and Transgenic Animals 9. Myocardial Infarction, Cancer, and Stem Cells: Biotechnology is a Life Saver 10. Analytical Biotechnology and the Human Genome