Ross | Irish Baking Book | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 111 Seiten

Ross Irish Baking Book

Traditional Irish Recipes
1. Auflage 2003
ISBN: 978-0-7171-5740-2
Verlag: Gill Books
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

Traditional Irish Recipes

E-Book, Englisch, 111 Seiten

ISBN: 978-0-7171-5740-2
Verlag: Gill Books
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



These wonderful, wholesome and traditional recipes have been carefully collected and baked by Ruth Isabel Ross over many years. Good, plain, wholesome cooking at it's best. Favourites such as Irish brown bread, soda bread and scones are included, along with recipes for fruit breads, cakes and biscuits, puddings, pies and savoury dishes. Many of the recipes have been made in Irish homes for hundreds of years and the author has included recipes that were made for certain feastdays, such as Boxty, traditionally served on All Saints' Day, and Barm Brack eaten on 1 February (St Brigid's Day) and at Hallowe'en. The last section is for simple 'no flour' bakes and includes savoury and sweet recipes.

Ruth Isabel Ross is a well-known writer on cookery and gardening. She lives in County Wicklow and is the author of Irish Family Food and various books on Irish wildflowers.
Ross Irish Baking Book jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.