Schweizer | Methods In Biotechnology | Buch | 978-0-7484-0430-8 | www.sack.de

Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 244 mm, Gewicht: 480 g

Schweizer

Methods In Biotechnology


1. Auflage 1997
ISBN: 978-0-7484-0430-8
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 244 mm, Gewicht: 480 g

ISBN: 978-0-7484-0430-8
Verlag: CRC Press


Provides a grounding in the experimental techniques applicable to the discipline of biotechnology. The introductory section in the text describes procedures for analysis of inorganic and organic materials, strain maintenance and fundamental experiments in gene manipulation. Other chapters deal with fermentation techniques, purification methods for substances of interest, preparation of microbial sensors and the demonstration of oil degradation by bacteria. The final chapter deals with statistical planning of experiments and scale-up methods.

Schweizer Methods In Biotechnology jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Basic scientific techniques for biotechnology; bioreactor technology; isolation techniques; special techniques; statistical planning and analysis of experiments.


Michael Schweizer (Heriot-Watt University, Edinburgh, UK)



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.