Schweizer | Methods In Biotechnology | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 264 Seiten

Schweizer Methods In Biotechnology


Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-0-203-21097-0
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 264 Seiten

ISBN: 978-0-203-21097-0
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Provides a grounding in the experimental techniques applicable to the discipline of biotechnology. The introductory section in the text describes procedures for analysis of inorganic and organic materials, strain maintenance and fundamental experiments in gene manipulation. Other chapters deal with fermentation techniques, purification methods for substances of interest, preparation of microbial sensors and the demonstration of oil degradation by bacteria. The final chapter deals with statistical planning of experiments and scale-up methods.

Schweizer Methods In Biotechnology jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Basic scientific techniques for biotechnology; bioreactor technology; isolation techniques; special techniques; statistical planning and analysis of experiments.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.