Smith | Foods | Buch | 978-0-7103-1138-2 | www.sack.de

Buch, Englisch, 520 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 1120 g

Smith

Foods


1. Auflage 2006
ISBN: 978-0-7103-1138-2
Verlag: Routledge

Buch, Englisch, 520 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 1120 g

ISBN: 978-0-7103-1138-2
Verlag: Routledge


What is food? This volume, written by a doctor, contains all the ways in which the question might be answered. First published in 1883, and reissued because there is nothing quite like it today, this unique study was undertaken at a time when foreign produce and new foods were becoming more widely available, and rising living standards were making familiar foods more accessible to all, prompting an interest in their origins and their nutritive qualities as revealed by scientific research into their chemical composition, preparation and physiological effects.

Smith Foods jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Introductory:-The Nature and Qualities of, and the Necessity for, Foods, Part I. Solid Foods. Section I.-Animal Foods. Section II Vegetable Foods, Part II Liquids, Part III Gaseous Foods, Index




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.