Southgate / Waldron / Johnson | Dietary Fibre | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 386 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Southgate / Waldron / Johnson Dietary Fibre

Chemical and Biological Aspects
1. Auflage 1990
ISBN: 978-1-84569-819-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Chemical and Biological Aspects

E-Book, Englisch, 386 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

ISBN: 978-1-84569-819-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Advances made in the last two decades have provided increasing insights into the chemical complexity of dietary fibre and this important book reviews the current state of knowledge on the role of fibre in the diet. It covers such areas as the chemistry of dietary fibre, health benefits to the consumer, effects on the small and large intestine, effect on lipid metabolism, implications to the industry and more...Dietary fibre: Chemical and biological aspects will prove essential reading for food chemists and technologists, nutritionists, biological scientist, clinicians, the food pharmaceutical industries, and regulatory bodies.

Keith Waldron is Research Leader and Director of the NRP Biorefinery Centre at the Institute of Food Research, UK.

Southgate / Waldron / Johnson Dietary Fibre jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.