Buch, Englisch, Band 10, 342 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1480 g
Reihe: The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics
Buch, Englisch, Band 10, 342 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1480 g
Reihe: The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics
ISBN: 978-1-4020-5790-8
Verlag: Springer
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Unternehmensorganisation, Corporate Responsibility Unternehmensethik
- Geisteswissenschaften Philosophie Angewandte Ethik & Soziale Verantwortung Wissenschaftsethik, Technikethik
- Geisteswissenschaften Philosophie Angewandte Ethik & Soziale Verantwortung Wirtschaftsethik, Unternehmensethik
Weitere Infos & Material
Ethical Perspectives on Agri-Food Biotechnology.- The Presumptive Case for Food Biotechnology.- Biotechnology Policy and the Problem of Unintended Consequences.- Food Safety and the Ethics of Consent.- Animal Health and Welfare.- Ethical Issues in Livestock Cloning.- Ethics and Environmental Impact.- Social Consequences.- Conceptions of Property and the Biotechnology Debate.- Religious and Metaphysical Opposition to Biotechnology.- Communication, Education and the Problem of Trust.