Wall | Recipes for Thought | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 328 Seiten

Reihe: Material Texts

Wall Recipes for Thought

Knowledge and Taste in the Early Modern English Kitchen
1. Auflage 2015
ISBN: 978-0-8122-9195-7
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Knowledge and Taste in the Early Modern English Kitchen

E-Book, Englisch, 328 Seiten

Reihe: Material Texts

ISBN: 978-0-8122-9195-7
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Situated at the vital intersection of physiology, gastronomy, decorum, knowledge-production, and labor, recipes from the past allow us to understand the significant ways that kitchen work was an intellectual and creative enterprise.

Wall Recipes for Thought jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Wendy Wall is director of the Kaplan Institute for the Humanities and Avalon Foundation Professor of the Humanities in the Department of English at Northwestern University. She is author of The Imprint of Gender: Authorship and Publication in the English Renaissance and Staging Domesticity: Household Work and English Identity in Early Modern Drama.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.