Watson | Food Science Reviews | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 89 Seiten

Watson Food Science Reviews

Food Hygiene And Safety

E-Book, Englisch, 89 Seiten

ISBN: 978-0-85709-303-5
Verlag: Elsevier Reference Monographs
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Bridging the gap between journal articles and specialised books, Food Science Reviews provides expert coverage of key areas of food science. Drawing solely on contributions from leading scientists, the collated essays established themselves as a standard reference on the most interesting current work in the field. This topical first volume covers an area which is increasingly in the public and scientific eye. Expert contributions on all aspects of the microbiological and chemical safety of food provide a key review of food hygiene and safety.
Watson Food Science Reviews jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.