Willis | Fresh Food in a Jar | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 256 Seiten

Willis Fresh Food in a Jar

Pickling, Freezing, Drying, and Canning Made Easy

E-Book, Englisch, 256 Seiten

ISBN: 978-1-4930-2454-4
Verlag: Globe Pequot Press
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Fresh Food in a Jar includes everything you need to know about canning, pickling, freezing, and drying—tips, techniques, and equipment—as well as hundreds of recipes for jams, jellies, pickles, relish, sauces, meat jerkies, and more. Includes simple, step-by-step techniques and photos with over 150 recipes and variations.
Willis Fresh Food in a Jar jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Kimberley Willis grew up canning, freezing, and making jelly, juice, and other good products from the garden. The author of The Complete Idiot’s Guide to Country Living and Raising Chickens for Dummies, she loves to experiment with recipes for preserving food that she grows on her small farm.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.