Yanniotis | Solving Problems in Food Engineering | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 302 Seiten

Reihe: Food Engineering Series

Yanniotis Solving Problems in Food Engineering


1. Auflage 2007
ISBN: 978-0-387-73514-6
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 302 Seiten

Reihe: Food Engineering Series

ISBN: 978-0-387-73514-6
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This easy-to-follow guide is a step by step workbook intended to enhance students' understanding of complicated concepts in food engineering. It also gives them hands-on practice in solving food engineering problems. The book covers problems in fluid flow, heat transfer, and mass transfer. It also tackles the most common unit operations that have applications in food processing, such as thermal processing, cooling and freezing, evaporation, psychometrics and drying. Included are theoretical questions in the form of true or false, solved problems, semi-solved problems, and problems solved using a computer. The semi-solved problems guide students through the solution.

Yanniotis Solving Problems in Food Engineering jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.