Buch, Englisch, 512 Seiten, Format (B × H): 200 mm x 244 mm, Gewicht: 1031 g
Buch, Englisch, 512 Seiten, Format (B × H): 200 mm x 244 mm, Gewicht: 1031 g
ISBN: 978-0-470-63752-4
Verlag: Wiley
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Sonstige Technologien
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftswissenschaften Literatur für Manager
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Tourismus & Reise Tourismus & Reise: Ökonomie, Ökologie
Weitere Infos & Material
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Chapter 1: Introduction to Hotel Management
Chapter 2: Hotel Organization and the Front Office Manager
Chapter 3: Effective Interdepartmental Communications
Chapter 4: Property Management Systems
Chapter 5: System-Wide Reservations
Chapter 6: Revenue Management
Chapter 7: Guest Registration
Chapter 8: Checking the Financials
Chapter 9: Guest Checkout
Chapter 10: Preparation and Review of the Night Audit
Chapter 11: Managing Hospitality
Chapter 12: Training for Hospitality
Chapter 13: Promoting In-house Sales
Chapter 14: Security
Chapter 15: Executive Housekeeping