Belton / Gil / Webb | Magnetic Resonance in Food Science | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 292 Seiten

Belton / Gil / Webb Magnetic Resonance in Food Science

Latest Developments
1. Auflage 2007
ISBN: 978-1-84755-126-9
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Latest Developments

E-Book, Englisch, 292 Seiten

ISBN: 978-1-84755-126-9
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



The term magnetic resonance covers a wide range of techniques, spectroscopy, relaxation and imaging. In turn, these areas are evolving and leading to various new applications of NMR and ESR in food science and nutrition. From assessment of meat quality, through to a study of beer components and the effect of microwaves on potato texture, Magnetic Resonance in Food Science: Latest Developments provides an account of the state of the art in this lively area. Coverage includes: recent developments in magnetic resonance; human aspects of food; structure and dynamics in food; and food quality control. With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science. It is the latest in a series of titles in this area published by the RSC.

Belton / Gil / Webb Magnetic Resonance in Food Science jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Magnetic Resonance - The Developing Scene;

Food: The Human Aspect;

Food: Structure & Dynamics;

Food Quality Control;

Subject Index.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.