Buch, Englisch, 260 Seiten, Format (B × H): 190 mm x 249 mm, Gewicht: 534 g
Buch, Englisch, 260 Seiten, Format (B × H): 190 mm x 249 mm, Gewicht: 534 g
ISBN: 978-0-7506-5250-6
Verlag: Taylor & Francis Ltd
Zielgruppe
Professional Practice & Development
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Kostenmanagement, Budgetierung
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Sonstige Technologien
Weitere Infos & Material
Chapter 1 Introduction to hospitality control; Chapter 2 Understanding management reports; Chapter 3 Managing revenue; Chapter 4 Managing costs; Chapter 5 Pricing to achieve profit; Chapter 6 Introduction to hospitality control; Chapter 7 Managing cash and stocks; Chapter 8 Planning and monitoring usage; Chapter 9 Using spreadsheets for management tasks; Chapter 10 Being part of a company; Chapter 11 Developing your skills;