Buch, Englisch, 193 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 4624 g
Reihe: Practical Approaches
Buch, Englisch, 193 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 4624 g
Reihe: Practical Approaches
ISBN: 978-1-4939-1549-1
Verlag: Springer
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Hygiene, Fleischhygiene
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Industrielle Qualitätskontrolle
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
An Introduction to Retail Food Safety.- Control of pathogens at retail.- Retail Food Safety – Total Store by Department.- The applications and uses of GFSI-benchmarked food safety schemes in relation to retail.- Control of Listeria monocytogenes at retail.- Control of viruses at retail.- An overview of Retail Food Hygiene in Europe.- Retail HACCP-based systems.- Sanitation and sanitation issues at retail.- Retail Food Handler Certification and Food Handler Training.- Retail food safety risks for populations of different races, ethnicities and income levels.