Fischer | Global Ingredients & Formulations Guide 2014 | Buch | 978-3-87846-290-3 | sack.de

Buch, Englisch, 234 Seiten, GB

Fischer

Global Ingredients & Formulations Guide 2014

FIT - Formulations, Ingredients, Technology

Buch, Englisch, 234 Seiten, GB

ISBN: 978-3-87846-290-3
Verlag: Verlag für chemische Industrie


The foundation for new products are good ideas and their transfer into new ingredients.
With new ingredients in turn, new formulation and product concepts for the
demanding consumers can be developed.

The Global Ingredients and Formulation Guide 2014 is focusing on the subject F I T and contains
articles of ingredient suppliers, cosmetic manufacturers, test institutes and consultants.
The subjects of the single chapters include new innovations in the area of high throughput formulation
development and optimization of company processes, critical questions about standard test
procedures for the safety of products and additionally where perfumes may come from and
whether flavors might play a role in the development of new perfumes.
Fischer Global Ingredients & Formulations Guide 2014 jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.