Buch, Englisch, Band 4, 360 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1560 g
Reihe: Practical Approaches to Food Control and Food Quality Series
Buch, Englisch, Band 4, 360 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1560 g
Reihe: Practical Approaches to Food Control and Food Quality Series
ISBN: 978-0-7514-0416-6
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Introduction. Risk Assessment and HACCP. Good Manufacturing Practice. Legislation. Equipment Purchasing and Cost. Physical Separation Methods. Machinery Design and Hygiene. Magnets. Metal Detection - Mechanical Handling and Rejection Systems. X-Ray Detection Systems. Vision Systems. Testing and Calibration and Records. Human Inspection. Packaging Materials. Investigating and Handling Complaints. Identification of Foreign Bodies. Future and Emerging Technologies. Appendixes. Index.