Hui | Handbook of Meat and Meat Processing | Buch | 978-1-4398-3683-5 | sack.de

Buch, Englisch, 1000 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 2038 g

Hui

Handbook of Meat and Meat Processing


2. Auflage 2012
ISBN: 978-1-4398-3683-5
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 1000 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 2038 g

ISBN: 978-1-4398-3683-5
Verlag: CRC Press


Featuring twenty new chapters reflecting current interest and updating safety and quality standards and regulations, this second edition of an industry reference covers state of the art science, technology, and applications of meat products, by-products, and meat processing as well as worker safety, waste management, slaughtering, carcass evaluation, meat safety, and animal handling issues, both national and international. New topics include beef and raw meat preservation, Jewish and Muslim slaughter and preservation rules, the use of non-meat ingredients, and newly popular processing methods such as emulsion, deboning, marination, and breading.

Hui Handbook of Meat and Meat Processing jetzt bestellen!

Zielgruppe


Food industries specializing in meat processing; government, industry, academia specializing in meat and meat products; and US FDA and USDA regulatory personnel.


Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.