Buch, Englisch, 298 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 487 g
Buch, Englisch, 298 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 487 g
ISBN: 978-3-642-07238-3
Verlag: Springer
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Industrielle Biotechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizintechnik, Biomedizintechnik, Medizinische Werkstoffe
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Medizintechnik, Biomedizintechnik
Weitere Infos & Material
Composition and Extraction of Egg Components.- Composition and Structure of Hen Egg Yolk.- Low-density Lipoproteins (LDL) or Lipovitellenin Fraction.- High-density Lipoproteins (HDL) or Lipovitellin Fraction.- Phosvitin.- Livetin Fractions (IgY).- Lysozyme.- Ovotransferrin.- Ovalbumin and Gene-Related Proteins.- Ovomucin.- Riboflavin-Binding Protein (Flavoprotein).- Avidin.- Proteases.- Antiproteases.- Minor Proteins.- Structure and Formation of the Eggshell.- Eggshell Matrix Proteins.- Function of Eggshell Matrix Proteins.- Use of Egg Compounds for Human Nutrition.- Nutritional Evaluation of Egg Compounds.- Concepts of Hypoallergenicity.- Egg Enrichment in Omega-3 Fatty Acids.- Enrichment in Vitamins.- Enrichment in Selenium and Other Trace Elements.- Use of Eggs for Human/Animal Health and Biotechnology.- Compounds with Antibacterial Activity.- Egg-Protein-Derived Peptides with Antihypertensive Activity.- Use of IgY Antibodies in Human and Veterinary Medicine.- Egg Compounds with Antioxidant and Mineral Binding Properties.- Use of Lecithin and Lecithin Fractions.- Extraction of Several Egg Compounds at a Pilot Scale.- Use of Egg Compounds for Cosmetics and Pharmaceutics.- Use of Egg Compounds for Cryoprotection of Spermatozoa.- Egg-Protein-Based Films and Coatings.- Magnetic Particles for Egg Research.- Avidin-Biotin Technology.