Buch, Englisch, 564 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1027 g
Buch, Englisch, 564 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1027 g
ISBN: 978-981-1606-09-0
Verlag: Springer Nature Singapore
This book helps college students to gain a basic understanding of nutrients and food components, to discover and implement the practical industrial guidelines, and also to learn the latest developments in food chemistry.
Zielgruppe
Lower undergraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Kohlenhydrate
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Introduction.Water.- Proteins.- Carbohydrates.- Lipids.- Vitamins.- Minerals.- Enzyme.- Pigments.- Food Flavor Substances.- Food additives.- Harmful Constituents.