Kim | Seafood Science | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 606 Seiten

Kim Seafood Science

Advances in Chemistry, Technology and Applications
1. Auflage 2014
ISBN: 978-1-4665-9583-5
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Advances in Chemistry, Technology and Applications

E-Book, Englisch, 606 Seiten

ISBN: 978-1-4665-9583-5
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This book explores current trends in seafood science and examines various related topics including isolation aspects and different methodologies involved in seafood production. It provides detailed explanations about marine species such as fish, seaweed, and crustaceans and discusses their health benefits as well as the health risk for consumption. These topics provide a platform to develop various aquaculture/biotechnology studies. The book is essential reading for the novice and expert in marine-related fields such as aquaculture, as well as those in biotechnology, chemical sciences, natural products, materials science, pharmaceutical science, and nutraceutical science.

Kim Seafood Science jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.