Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 229 mm, Gewicht: 522 g
Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 229 mm, Gewicht: 522 g
ISBN: 978-0-8138-0148-3
Verlag: Wiley
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Hygiene, Fleischhygiene
Weitere Infos & Material
Chapter 1 Heat and Mass Transfer
Chapter 2 Microbiology of Cooked Meats
Chapter 3 Fundamentals of Continuous Thermal Processing
Chapter 4 Thermal Processing of Slurries
Chapter 5 Processing Interventions to Inhibit Listeramonocytogenes Growth in Ready-to-Eat Meat Products
Chapter 6 Introduction to Lethality Equations
Chapter 7 Predictive Microbiology Information Portal with Particular Reference to the USDA--Pathogen Modeling Program
Chapter 8 Supporting Documentation Materials for HACCP Decisions
Chapter 9 The 10 Principles of Sanitary Design for Ready-to-Eat Processing Equipment
Chapter 10 Principles of Sanitary Design for Facilities
Chapter 11 Third Party Audits
Chapter 12 Food Safety Beyond Guidelines and Regulations
Appendix A Objectives and Critical Elements of Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products