E-Book, Englisch, 496 Seiten, E-Book
Koch Pathway Design for Industrial Fermentation
1. Auflage 2023
ISBN: 978-3-527-84394-7
Verlag: Wiley-VCH
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
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ISBN: 978-3-527-84394-7
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This in-depth view on industrial fermentation processes of chemical intermediates in the value chain provides key insights for professionals designing and monitoring fermentation processes.
Autoren/Hrsg.
Weitere Infos & Material
Introduction
1. Methane
2. Ethanol ex glucose
3. Acetate and ethanol ex CO/H2
4. Lactic acid
5. Alanine
6. 3-Hydroxypropionic acid
7. 1,3-Propanediol
8. Butanol
9. Isobutanol
10. Isobutene
11. 1,4-Butanediol
12. Succinic acid
13. Itaconic acid
14. Glutamic acid
15. Isoprene
16. Pentamethylenediamine
17. Lysine
18. Citric acid
19. Adipic acid
20. Hexamethylenediamine
21. Caprolactam and 6-aminocaproic acid
22. Anthranilic acid and aniline
23. Farnesene




