Mathlouthi | Food Packaging and Preservation | Buch | 978-0-8342-1349-4 | sack.de

Buch, Englisch, 292 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1310 g

Mathlouthi

Food Packaging and Preservation

Buch, Englisch, 292 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1310 g

ISBN: 978-0-8342-1349-4
Verlag: Springer US


Mathlouthi Food Packaging and Preservation jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Permeability And Structure In Polymeric Packaging Materials. Alternative Fatty Food Simultants for Polymer Migration Testing. Food Flavor and Packaging Interactions. Microwavablility of Packaged Foods. Effect of Irradiation of Polymeric Packaging Material on the Formation of Volatile Compounds. Package Coating with Hydrosorbent Products and the Shelf-Life of Cheeses. Trehalose. A Multifunctional Additive for Food Preservation. Packaging of Fruits and Vegetables: Recent Results. Bio-Packaging: Technology and Properties of Edible and/or Biodegradable Material of Agricultural Origin. Bacterial Poly (Hydroxyalkanoates). NMR Imaging of Packaged Foods. The Recycling, Reuse and Disposal of Food Packaging Materials: A UK Perspective. Influence of Light Transmittance of Packaging Materials on the Shelf-Life of Milk and Dairy Products. A Review. References. Index


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.