Buch, Englisch, 764 Seiten, Format (B × H): 182 mm x 261 mm, Gewicht: 1601 g
Microbial Ecology of Food Commodities
Buch, Englisch, 764 Seiten, Format (B × H): 182 mm x 261 mm, Gewicht: 1601 g
ISBN: 978-0-306-48675-3
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemische Immunologie
Weitere Infos & Material
Meat and meat products.- Poultry products.- Fish and fish products.- Feeds and pet foods.- Vegetables and vegetable products.- Fruits and fruit products.- Spices, dry soups, and oriental flavorings.- Cereals and cereal products.- Nuts, oilseeds, and dried legumes.- Cocoa, chocolate, and confectionery.- Oil- and fat-based foods.- Sugar, syrups, and honey.- Soft drinks, fruit juices, concentrates, and fruit preserves.- Water.- Eggs and egg products.- Milk and dairy products.- Fermented beverages.