E-Book, Englisch, 128 Seiten, Format (B × H): 127 mm x 203 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Montanari Cheese, Pears, and History in a Proverb
1. Auflage 2010
ISBN: 978-0-231-52693-7
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Wasserzeichen (»Systemvoraussetzungen)
E-Book, Englisch, 128 Seiten, Format (B × H): 127 mm x 203 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-52693-7
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Wasserzeichen (»Systemvoraussetzungen)
No detailed description available for "Cheese, Pears, and History in a Proverb".
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Kultur- und Ideengeschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Mentalitäts- und Sozialgeschichte
Weitere Infos & Material
Series Editor's Preface by Albert Sonnenfeld
Acknowledgments
1. A Proverb to Decipher
2. A Wedding Announcement
3. Peasant Fare
4. When Rustic Food Becomes the Fashion
5. A Hard Road to Ennoblement
6. The Ideology of Difference and Strategies of Appropriation
7. A High-Born Fruit
8. When Desire Conflicts with Health
9. Peasants and Knights
10. To Savor (To Know) / Taste (Good Taste)
11. How a Proverb Is Born
12. "Do Not Share Pears with Your Master": The Proverb as the Site of Class Conflict
References
Index