Buch, Englisch, 665 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1304 g
Buch, Englisch, 665 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1304 g
Reihe: Reference Series in Phytochemistry
ISBN: 978-3-030-30181-1
Verlag: Springer International Publishing
Written by highly renowned scientists of the field, this reference work appeals to a wide readership, from students and researchers to healthcare and industry professionals interested in plant biotechnology, biology, pharmacology and food engineering.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
Importance of underutilized fruits and nuts.- Underutilized fruits and nuts rich in carbohydrates and derived compounds.- Underutilized fruits and nuts rich in lipids, fats and derived compounds.- Underutilized fruits and nuts rich in proteins.- Underutilized fruits and nuts rich in polyphenols.- Underutilized fruits and nuts rich in carotenoids.- Underutilized fruits and nuts rich in vitamins and organic acids.- Underutilized fruits and nuts rich in volatile compounds.- Underutilized fruits and nuts with nutraceutical importance.- Miscellaneous /case studies.