Buch, Englisch, 154 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 424 g
ISBN: 978-3-319-48664-2
Verlag: Springer International Publishing
This book provides information on the advances in blanching and its effect on food. The author presents the concepts involved in old and novel blanching processes, the typical effects of blanching and the studies on novel blanching technologies.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Mechanische und Thermische Verfahrenstechnik
Weitere Infos & Material
Conceptual Considerations.- Typical Applications of Conventional Blanching.- Novel Applications of Conventional Blanching.- Studies on Novel Blanching Technologies.