Buch, Englisch, 288 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 622 g
A guide to competitive tendering
Buch, Englisch, 288 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 622 g
ISBN: 978-0-419-17350-2
Verlag: Routledge
Concise and thoroughly detailed Managing Sport and Leisure Facilities is a clean operating guide to leisure management by contract, providing expert advice for both contractor and client. The author includes extracts from the relevant legislation and tender documents, and shows you how to submit a winning tender. He provides guidance on how to carry out customer surveys and also covers special items such as operating leisure facilities in hotels and sub-contracting catering services.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Tourismus & Reise Tourismus & Reise: Ökonomie, Ökologie
- Rechtswissenschaften Öffentliches Recht Verwaltungsrecht Verwaltungspraxis Public Management
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Öffentlicher Dienst, Öffentlicher Sektor
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Sport- und Freizeitindustrie
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Sport Sport: Politik, Ökonomie, Ökologie
Weitere Infos & Material
Background to leisure management. Client contract preparations. The financial basis. Business planning and tendering. Recreation contracts - tender experiences. Delegation and contract management. Hotels: the leisure experience. Catering and subcontracting. Performance indicators. Management buyouts. Quality assurance. Promotions and marketing. Conclusions. Appendices. Index.