This | Building a Meal | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 152 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 203 mm

This Building a Meal

From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
1. Auflage 2009
ISBN: 978-0-231-51353-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism

E-Book, Englisch, 152 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 203 mm

ISBN: 978-0-231-51353-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



No detailed description available for "Building a Meal".

This Building a Meal jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Preface
Introduction
The Complexity of the World
1. Hard-Boiled Egg with Mayonnaise
2. Simple Consomme
3. Leg of Lamb with Green Beans
4. Steak and French Fries
5. Lemon Meringue Pie
6. A New Kind of Chocolate Mousse
Looking Ahead
Note-by-Note Cooking
Reforming Education
Culinary Constructivism
Constructing a Menu
The Unending Conversation
Artisans and Artists
Index


Hervé This is a physical chemist on the staff of the Institut National de la Recherche Agronomique in Paris. He is the author of Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking and Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor, among other books.

M. B. DeBevoise has translated almost thirty works from French and Italian in every branch of scholarship, including Hervé This's Molecular Gastronomy and The Columbia History of Twentieth-Century French Thought, edited by Lawrence D. Kritzman.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.