Thompson | Food Biotechnology in Ethical Perspective | Buch | 978-0-412-78380-7 | sack.de

Buch, Englisch, 268 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g

Thompson

Food Biotechnology in Ethical Perspective


1997
ISBN: 978-0-412-78380-7
Verlag: Springer US

Buch, Englisch, 268 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g

ISBN: 978-0-412-78380-7
Verlag: Springer US


This book provides an overview of ethical issues arising in connection with progress made in food biotechnology. There is substantive discussion of the ethical issues referring to food safety, animal welfare, environmental impact, ownership of intellectual property, and consumer perception of the product. The arguments for and against issues causing major concern are evaluated, advancing the quality of the debate. It will be of interest to companies exploiting the new biotechnology techniques, government policy makers, food scientists and biotechnologist in academic research institutions.

Thompson Food Biotechnology in Ethical Perspective jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.