Buch, Englisch, 495 Seiten, Book, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 9656 g
Reihe: Food Science Text Series
Buch, Englisch, 495 Seiten, Book, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 9656 g
Reihe: Food Science Text Series
ISBN: 978-1-4614-9137-8
Verlag: Springer
Zielgruppe
Lower undergraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Part I. Introduction to Food Components.- Evaluation of Food Quality.- Water.- Part II. Carbohydrates in Food.- Carbohydrates in Food: An Introduction.- Starches in Food.- Pectins and Gums.- Grains: Cereals, Flour, Rice, and Pasta.- Vegetables and Fruits.- Part III. Proteins in Food.- Proteins in Foods: An Introduction.- Meat, Poultry, Fish, and Dry Beans.- Eggs and Egg Products.- Milk and Milk Products.- Part IV. Fats in Food.- Fats and Oils in Products.- Food Emulsions and Foams.- Part V. Sugars, Sweeteners.- Sugars, Sweeteners, and Confections.- Part VI. Baked Products.- Baked Products: Batters and Dough.- Part VII. Aspects of Food Preservation.- Food Preservation.- Food Additives.- Food Packaging.- Part VIII. Food Safety.- Food Safety.- Part IX. Government Regulation of the Food Supply.- Government Regulation of the Food Supply and Labeling.- Appendices.