Waller | Improving Food and Beverage Performance | Buch | sack.de

Waller Improving Food and Beverage Performance



1. Auflage 1996, 400 Seiten, Kartoniert, Format (B × H): 130 mm x 198 mm, Gewicht: 420 g
ISBN: 978-0-7506-2812-9
Verlag: Taylor & Francis Ltd


Waller Improving Food and Beverage Performance

The food and beverage aspect of hotel operations is often the most difficult area to control effectively, but it plays a crucial role in customer satisfaction. Improving Food and Beverage Performance is able to show how successful catering operations can increase profitability whilst providing continuing improvements in quality, value and service. Keith Waller looks at the practical issues of improving performance combining the key themes of quality customer service and efficient management. This text will enable managers and students alike to recognise all the contributing factors to a successful food and beverage operation.Keith Waller is Senior Lecturer for the Faculty of Business and Management at Blackpool and the Fylde College. He has extensive experience in the hospitality industry and is a member of the Hotel and Catering International Management Association. He is the co-author, with Professor John Fuller, of The Menu, Food and Profit.

Zielgruppe


Bar and hotel managers; students; practitioners in the hotel and catering industry.


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Introduction; Customer-centred performance improvement; Operational policy; Marketing; Merchandising; Quality; Product and service development; Systems management; Efficient staffing; Summary; Bibliography; Index


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen

Ihre Nachricht*
Wie möchten Sie kontaktiert werden?
Anrede*
Titel
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Firma
Telefon
Fax
Bestellnr.
Kundennr.
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.