Buch, Englisch, 294 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1360 g
ISBN: 978-3-540-67556-3
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
All relevant toxin producing fungi, their natural occurence, the possible mycotoxicosis, further the biochemical and physiological effects of mycotoxins, their chemical data and toxicity are treated here comprehensively. For each fungi, reference is given to the food at risk. All foods which have been reported to be contaminated with mycotoxins are listed, including data on the degree of contamination, the concentration of the toxins and the country of origin and/or detection of the contaminated food.
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Toxikologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Industrielle Biotechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften: Allgemeines Enzyklopädien, Nachschlagewerke, Wörterbücher
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Mykologie, Pilze
Weitere Infos & Material
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