Buch, Englisch, 333 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 682 g
A Guide to Food Production
Buch, Englisch, 333 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 682 g
ISBN: 978-1-4020-4827-2
Verlag: Springer Netherlands
The manual with its strong international flavour is designed to be also used by those who normally speak or read English as their second language, using simple English terminology and phrasing, with explanations and cross references of the terminology, acronyms and terms used.
The book is divided into three sections: 1. Principles and Practices used in Agriculture and Horticulture; 2. Description and Characteristics of the Main Food Crops; 3. Naming and Classification of Plants, Seed Purchase Procedures, Conversion Tables and Statistics, Planning and Assessing Agricultural Projects.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenökologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Phytotomie, Pflanzenmorphologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung
Weitere Infos & Material
Section 1. The Principles and Practices Used in Agriculture and Horticulture. A. Plant Growth. B. Arid Regions. C. Soil. D. Fertiliser. E. The Plant. F. The Seed. G. Crops. H. Farming Systems. I. The Harvest. J. Insects. K. Diseases. L. Weeds. M. Tools. N. Irrigation. O. Storage.- Section 2. Description and Characteristics of The Main Food Crops. A. Cereals. B. Legumes. C. Oilseeds. D. Root Crops. E. Vegetables. F. Fruits. G. Under exploited Crops.- Section 3. A. Naming and Classification of Food Crops. B. Seed Purchase Procedures. C. Conversion Tables and Statistics. D. Some issues to consider when planning or assessing agricultural projects.- Bibliography.- Index.