Buch, Englisch, 241 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 547 g
Buch, Englisch, 241 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 547 g
Reihe: Agriculture Automation and Control
ISBN: 978-3-031-26940-0
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Mess- und Automatisierungstechnik
- Geowissenschaften Geologie GIS, Geoinformatik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
Forward
Chapter 1. IntroductionStavros Vougioukas, University of California, Davis, svougioukas@ucdavis.edu
Qin Zhang, Washington State University
Chapter 2. Fundamentals of Orchards and VineyardsTheodore DeJong, University of California, Davis, tmdejong@ucdavis.edu
Chapter 3. Canopy managementJames Schupp, Pennsylvania State University, jrs42@psu.edu
Chapter 4. Water and nutrients managementSahap Kaan Kurtural, University of California, Davis, skkurtural@ucdavis.edu
Chapter 5. Weed, Pest and Disease managementRoberto Oberti, University of Milan, Italy, roberto.oberti@unimi.it
Chapter 6. Crop load and quality assessmentRenfu Lu, USDA-ARC, Michigan State University, lur@msu.edu
Chapter 7. Mechanical HarvestingDan Guyer, Michigan State University, guyer@msu.edu
Chapter 8. Autonomous platformsAngela Ribeiro, Centre for Automation and Robotics (CSIC-UPM), Spain, angela.ribeiro@csic.es
Chapter 9. Management Information Systems Spyros Fountas, Agricultural University of Athens, sfountas@aua.gr
Chapter 10. Economic, environmental and societal aspectsClark Sievert, Oregon State University,




