Chilton / Bloodgood | Knowledge Management and Competitive Advantage | Buch | 978-1-4666-4679-7 | sack.de

Buch, Englisch, 340 Seiten, Hardback, Format (B × H): 221 mm x 286 mm, Gewicht: 1233 g

Reihe: Advances in Knowledge Acquisition, Transfer, and Management

Chilton / Bloodgood

Knowledge Management and Competitive Advantage

Issues and Potential Solutions
Erscheinungsjahr 2013
ISBN: 978-1-4666-4679-7
Verlag: Information Science Reference

Issues and Potential Solutions

Buch, Englisch, 340 Seiten, Hardback, Format (B × H): 221 mm x 286 mm, Gewicht: 1233 g

Reihe: Advances in Knowledge Acquisition, Transfer, and Management

ISBN: 978-1-4666-4679-7
Verlag: Information Science Reference


Knowledge is a significant organisational resource. In order to build and sustain a competitive advantage, this knowledge must be protected within an organisation’s core businesses from discovery by competitors.

Building and Sustaining Knowledge Resources for Competitive Advantage examines current research in support of knowledge management by focusing on how knowledge resources can be used to create and sustain competitive advantages. By combining imitation and innovation theories, this book is a vital resource for information system and management professionals, students, and researchers in order to achieve an organisation’s competitive advantage.

Chilton / Bloodgood Knowledge Management and Competitive Advantage jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.