Buch, Englisch, Band 69, 222 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 524 g
Buch, Englisch, Band 69, 222 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 524 g
Reihe: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
ISBN: 978-3-540-67793-2
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. A.L. Demain, A. Fang: The Natural Functions of Secondary Metabolites.- T. Beppu: Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- H. Kumagai: Microbial Production of Amino Acids in Japan.- T.K. Ghose, V.S. Bisaria: Development of Biotechnology in India.- M. Roehr: History of Biotechnology in Austria.- J. Hollo, U.P. Kralovánszky: Biotechnology in Hungary.- A. Fiechter: Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Industrielle Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Tierphysiologie
Weitere Infos & Material
The Natural Functions of Secondary Metabolites.- Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- Microbial Production of Amino Acids in Japan.- Development of Biotechnology in India.- History of Biotechnology in Austria.- Biotechnology in Hungary.- Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.