Buch, Englisch, 273 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 458 g
Buch, Englisch, 273 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 458 g
ISBN: 978-981-1516-09-2
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizintechnik, Biomedizintechnik, Medizinische Werkstoffe
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Umwelttechnik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Medizintechnik, Biomedizintechnik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Abfallwirtschaft, Abfallentsorgung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Zellbiologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1. A Comprehensive Study of Food Waste to Biogas Plant: Paths to Improve the Performance – A Case Study.- Chapter 2. Resource Recovery From Organic Fraction Of Municipal Solid Waste Using Anaerobic Digestion And Hydrothermal Carbonisation.- Chapter 3. Effect of Inoculation on Anaerobic Digestion of Food Waste.- Chapter 4. Bio Sorption of Cr (VI) From Aqueous Solutions by Pericarp of Pongamia Pinnata.- Chapter 5. A Comparative Study of the Fuel Characteristics between Algal Biodiesel and Petro-Diesel.- Chapter 6. Production of Bioethanol from Green Alga Chlorella Vulgaris: An Important Approach to Utilize Algal Feedstock or Waste.- Chapter 7. Biogas Production from Fat, Oil, Grease and Effect of Pre-Treatment.- Chapter 8. Predicting Biomethanation Pattern from Feedstock Composition for Biomass Residues.- Chapter 9. Yield Improvement of Biodiesel from Chlorella Vulgaris by Media Optimisation and Transesterfication.- Chapter 10. Synthesis of Cellulose from Peanut Shell Waste and its use in Bioethanol Production.