Juliand / Martin-Rosset | Nutrition of the Performance Horse | Buch | 978-90-76998-37-4 | sack.de

Buch, Englisch, Band 111, 160 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 348 g

Reihe: EAAP Scientific Series

Juliand / Martin-Rosset

Nutrition of the Performance Horse

Which System in Europe for Evaluating the Nutritional Requirements?
Erscheinungsjahr 2004
ISBN: 978-90-76998-37-4
Verlag: Brill

Which System in Europe for Evaluating the Nutritional Requirements?

Buch, Englisch, Band 111, 160 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm, Gewicht: 348 g

Reihe: EAAP Scientific Series

ISBN: 978-90-76998-37-4
Verlag: Brill


This publication contains the proceedings of the 1st biannual European Workshop on Equine Nutrition. It includes outlines of the recommended allowances for equines for energy and nitrogen nutrition intake in various European countries (France, Germany, Nordic countries and The Netherlands), where INRA or NRC systems are used. These outlines are given as main reports. Secondly, the book includes a synthesis on intake regulations, which is also given as a main report. Finally, the book contains the minutes of the different round tables conducted on energy, nitrogen and intake. All these materials provide a very good basis for further discussion of the scope of the working group on Equine Nutrition of the horse commission of the European Association for Animal Production.

Juliand / Martin-Rosset Nutrition of the Performance Horse jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.