E-Book, Englisch, 208 Seiten
Reihe: Experimental Futures
Mol Eating in Theory
1. Auflage 2021
ISBN: 978-1-4780-1292-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
E-Book, Englisch, 208 Seiten
Reihe: Experimental Futures
ISBN: 978-1-4780-1292-4
Verlag: De Gruyter
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Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Annemarie Mol interferes with proud celebrations of the human ability to think and takes inspiration from eating in order to shift a wide range of intellectual reflexes. This tactic transforms the meaning of such crucial theory terms as being, knowing, doing and relating.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Soziologie Allgemein Feminismus, Feministische Theorie
Weitere Infos & Material
1. Empirical Philosophy
2. Being
3. Knowing
4. Doing
5. Relating
6. Intellectual Ingredients
Acknowledgments
Notes
Bibliography
Index