Mol | Eating in Theory | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 208 Seiten

Reihe: Experimental Futures

Mol Eating in Theory


1. Auflage 2021
ISBN: 978-1-4780-1292-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 208 Seiten

Reihe: Experimental Futures

ISBN: 978-1-4780-1292-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Annemarie Mol interferes with proud celebrations of the human ability to think and takes inspiration from eating in order to shift a wide range of intellectual reflexes. This tactic transforms the meaning of such crucial theory terms as being, knowing, doing and relating.

Mol Eating in Theory jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Empirical Philosophy
2. Being
3. Knowing
4. Doing
5. Relating
6. Intellectual Ingredients
Acknowledgments
Notes
Bibliography
Index


Annemarie Mol is Professor of Anthropology of the Body at the University of Amsterdam and the author of The Body Multiple: Ontology in Medical Practice, also published by Duke University Press, and The Logic of Care: Health and the Problem of Patient Choice.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.