Buch, Englisch, 270 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1300 g
Skiing at the Triple Point
Buch, Englisch, 270 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1300 g
ISBN: 978-0-387-00722-9
Verlag: Springer
"I was delighted to learn from this interesting book more about the physics of a sport I have enjoyed for more than seventy years." -NORMAN RAMSEY, NOBEL LAUREATE IN PHYSICS, HARVARD UNIVERSITY
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Physiologie
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Sport Wintersport
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften: Allgemeines Populärwissenschaftliche Werke
- Naturwissenschaften Physik Angewandte Physik Soziophysik, Wirtschaftsphysik
- Naturwissenschaften Physik Physik Allgemein
Weitere Infos & Material
Ch1 Introduction: At the Triple Point Ch2 Snow: The Playing Field Ch3 Equipment: Properties and Performance Ch4 Alpine Skiing Techniques Ch5 Interactive Dynamics of Alpine Maneuvers Ch6 High-Performance Skiing Ch7 Nordic Skiing Ch8 Adventure Skiing Ch9 Friction:Glide and Grab Ch10 Epilogue: Physics, Skiing, and the Future
13 Technotes.