Buch, Englisch, 412 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 7492 g
ISBN: 978-3-319-58828-5
Verlag: Springer
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Mykologie, Pilze
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Genetik und Genomik (nichtmedizinisch)
Weitere Infos & Material
1. 1st generation fuel ethanol production by yeast2. Lignocellulosic ethanol production 3. Beta-lactame antibiotics4. Organic acid production by yeast and filamentous fungi5. Production of fungal alcaloids6 Cyclosporin and other immunosupressants7. Vitamins: Riboflavin production by filamentous fungi Ashbya gossypii and Eremothecium ashbyii (Jose Luis Revuelta, Spain).8. Fungal enzymes9. Recombinant proteins10. Higher alcohols11. Biolipids by yeast and filementous fungi12. Biosensors based on yeast/filamentous fungal cells and enzymes13. Stress-resistant baker’s yeast




