Toone | Advances in Enzymology and Related Areas of Molecular Biology | Buch | 978-0-471-20503-6 | sack.de

Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 159 mm x 243 mm, Gewicht: 568 g

Toone

Advances in Enzymology and Related Areas of Molecular Biology


1. Auflage 2006
ISBN: 978-0-471-20503-6
Verlag: Wiley-Blackwell

Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 159 mm x 243 mm, Gewicht: 568 g

ISBN: 978-0-471-20503-6
Verlag: Wiley-Blackwell


Advances in Enzymology and Related Areas of Molecular Biology covers the advances in enzymology, explaining the behavior of enzymes and how they can be utilized to develop novel drugs, synthesize known and novel compounds, and understand evolutionary processes.

Toone Advances in Enzymology and Related Areas of Molecular Biology jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Contributors.

Preface.

Abstracts.

Molecular Paleoscience: Systems Biology from the Past (Steven A. Benner, Slim O. Sassi, and Eric A. Gaucher).

A Structure-Centric View of Protein Evolution, Design, and Adaptation (Eric J. Deeds and Eugene I. Shakhnovich).

Mechanisms of Protein Evolution and Their Application to Protein Engineering (Margaret E. Glasner, John A. Gerlt, and Patricia C. Babbitt).

Novel Enzymes Through Design and Evolution (Kenneth J. Woycechowsky, Katherina Vamvaca, and Donald Hilvert).

Author Index.

Subject Index.


ERIC J. TOONE is Professor of Chemistry and Professor of Biochemistry at Duke University in Durham, North Carolina.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.