Tzia / Liadakis | Extraction Optimization in Food Engineering | Buch | 978-0-8247-4108-2 | sack.de

Buch, Englisch, 464 Seiten, Format (B × H): 159 mm x 230 mm, Gewicht: 735 g

Reihe: Food Science and Technology

Tzia / Liadakis

Extraction Optimization in Food Engineering


1. Auflage 2003
ISBN: 978-0-8247-4108-2
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 464 Seiten, Format (B × H): 159 mm x 230 mm, Gewicht: 735 g

Reihe: Food Science and Technology

ISBN: 978-0-8247-4108-2
Verlag: CRC Press


The only comprehensive source on extraction process optimization, this book details the installation, construction, development, modeling, control, and economics of conventional and specialized extraction systems in the food processing industry. It supplies case studies for illustration of specific extraction systems in commercial food production. The book analyzes the properties and characteristics of liquid and aqueous extracting solvents and their impact on extraction operations, the supercritical fluid extraction technique, physicochemical and cost data for extraction process design, and the technical and safety aspects of plant design.

Tzia / Liadakis Extraction Optimization in Food Engineering jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional

Weitere Infos & Material


Introduction to extraction theory, Petros Tzias; solid-liquid extraction, Jose Miguel Aguilera; supercritical fluid extraction in food engineering, Nurhan Turgut Dunford, Jerry W. King, and Gary R. List; extraction systems, Rudolph Eggers and Ph. T.Jaeger; optimization methods, Constantina Tzia; fats and oils from plant materials, L. Xu and Levente L. Diosady; proteins from plant materials, L. Xu and Levente L. Diosady; sugars and carbohydrates, Pascal Christodoulou; flavour and aroma substances,Youn-Woo Lee and Youn Yong Lee; extraction of natural antioxidants, Vassiliki Oreopoulou; extraction of alkaloids from natural plants using supercritical fluids, Marleny D.A. Saldana and Rahoma S. Mohamed; removal of cholesterol from food products usingsupercritical fluids, Rahoma S. Mohamed, Marleny D.A. Saldana, Alvaro B. de Azevedo and Uiram Kopcak; solvent extraction - safety, health and environmental issues, Phillip J. Wakelyn and Peter J. Wan.


Constantina Tzia, George Liadakis, both from the National Technical University of Athens, Greece.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.