Buch, Englisch, Band 69, 264 Seiten, Trade Paperback, Format (B × H): 152 mm x 221 mm, Gewicht: 350 g
Artificial Flesh and the Future of Food Volume 69
Buch, Englisch, Band 69, 264 Seiten, Trade Paperback, Format (B × H): 152 mm x 221 mm, Gewicht: 350 g
Reihe: California Studies in Food and Culture
ISBN: 978-0-520-37900-8
Verlag: University of California Press
Benjamin Wurgaft tells a story that could utterly transform the way we think of animals, the way we relate to farmland, the way we use water, and the way we think about population and our fragile ecosystem’s capacity to sustain life. He argues that even if cultured meat does not “succeed,” it functions—much like science fiction—as a crucial mirror that we can hold up to our contemporary fleshy dysfunctions.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Technikgeschichte
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Soziale Gruppen/Soziale Themen Sozialprognosen
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Futurologie (Interdisziplinär)
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken
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