Ambrose / Katzenberg | Biogeochemical Approaches to Paleodietary Analysis | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 5, 269 Seiten, eBook

Reihe: Advances in Archaeological and Museum Science

Ambrose / Katzenberg Biogeochemical Approaches to Paleodietary Analysis


2002
ISBN: 978-0-306-47194-0
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band 5, 269 Seiten, eBook

Reihe: Advances in Archaeological and Museum Science

ISBN: 978-0-306-47194-0
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Ambrose / Katzenberg Biogeochemical Approaches to Paleodietary Analysis jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


1. Bone Chemistry, Food and History: A Case Study from 19th Century Upper Canada; M.A. Katzenberg, et al. 2. Diet and Animal Husbandry of the Preclassic Maya at Cuello, Belize: Isotopic and Zooarchaeological Evidence; N.J. van der Merwe, et al. 3. An overview of Causes for Stable Isotopic Variations in Past European Human Populations: Environmental, Ecophysiological, and Cultural Effects; G.J. van Klinken, et al. 4. Preservation of Isotopic Signals (13C, 15N) in Pleistocene Mammals; H. Bocherens. 5. Preservation of Biogenic Carbon Isotopic Signals in Plio-Pleistocene Bone and Tooth Mineral; J.A. Lee-Thorp. 6. Tooth Oxygen Isotope Ratios As Paleoclimate Monitors In Arid Ecosystems; M.J. Schoeninger, et al. 7. Quantifying Histological and Chemical Preservation in Archaeological Bone; S. Pfeiffer, T.L. Varney. 8. The Use and Abuse of Trace Elements for Paleodietary Research; J.H. Burton, T.D. Price. 9. Modeling Protein Diagenesis in Ancient Bone: Towards a Validation of Stable Isotope Data; G. Grupe, et al. 10. Some Biochemical Aspects of Carbon Isotopic Paleodiet Studies; H.P. Schwarcz. 11. `Consider a Spherical Cow...' - on Modeling and Diet; R.E.M. Hedges, G.J. van Klinken. 12. Controlled Diet and Climate Experiments on Nitrogen Isotope Ratios of Rats; S.H. Ambrose. About the Editors. Index.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.